Detaje dhe pamje nga vendi ku u shpëtua anëtari i ambasadës britanike (FOTO)

Një anëtar i ambasadës ka pësuar aksident në Qendrën e Skijimit në Brezovicë me ç’rast ka pësuar lëndime.

Êshtë arritur që ai të gjendet dhe të dërgohet për trajtim mjekësor.

Aksioni i shpëtimit ishte realizuar nga Shërbimi i Kërkim-Shpëtimit Malor të Kosovës.

Kjo organizatë ka dhënë detaje dhe pamje nga vendi i ngjarjes.

Lidhur me rastin më herët kishte raportuar edhe Klankosova.tv