Shtrenjtohet çmimi i benzinës dhe naftës në Maqedoni

Çmimi i benzinës BS-98, naftës dhe vajit ekstra të lehtë do të rritet për 1,5 denarë, ndërsa çmimi i benzinës BS-95 do të rritet për 2 denarë. Kjo u vendos nga Komisioni Rregullator i Energjetikës.

Çmimet sipas vendimit të fundit të KRrE-së:

Eusosuper BS-95/ 79 denarë për litër

Eusosuper BS-98/ 81 denarë për litër

Nafta/ 81,5 denarë për litër

Vaji ekstra i lehtë/ 80 denarë për litër