Edoni me këmbë mundohet ta vizatojë një engjëll në mur (VIDEO)

Dje pati një debat goxha të nxehtë me Artanin, e sot Edonin nuk po e zë vendi-vend me frikën që të premten do të eliminohet nga shtëpia e famshme.

Ai sa po qëndronte i shtrirë në krevat, vendosi ta vizatonte një engjëll, ama jo duke përdorur duart, por këmbët.

Me anë të këmbëve ai mundohej ta realizonte vizatimit, por pa sukses, kështu që futi në funksion duart dhe punimi doli goxha i mirë.