1 Rihanna

Pasuria neto: 1.7 miliardë dollarë

Ajo tani është muzikantja më e pasur dhe ka hyrë në renditjen tonë gjatë dy viteve të fundit. Një pjesë e madhe e pasurisë së saj (1.4 miliardë dollarë) vjen nga sipërmarrjet e saj të biznesit.

Ajo ka lansuar në vitin 2017 një linjë bukurie të quajtur Fenty Beauty së bashku me grupin francez të luksit LVMH.

Ylli i muzikës zotëron gjithashtu një kompani të brendshme të quajtur Savage x Fenty. Ajo përfiton shumë nga prania e saj e madhe në mediat sociale për të promovuar markat e saj.

Por mos u mashtroni nga sukseset e saj të fundit në biznes. Ajo ka qenë një fuqi e muzikës pop që nga suksesi i saj i parë në 2005 dhe mbetet një nga artistet më të transmetuara pavarësisht se nuk ka publikuar një album prej vitesh. /Telegrafi/