Edon Shileku apo Victoria Owns eliminohet nga Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

Publiku ka vendosur që banori që duhet ta ndërpresë menjëherë garën brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, duke hequr dorë përfundimisht nga çmimi i “Vëllait të Madh”, prej 200 mijë eurosh është Edon Shileku apo Victoria Owns.

Kjo ishte hera e parë që Edoni ishte pjesë e nominimeve, ndërsa pos tij, të nominuar këtë javë ishine edhe Lugati, Andi dhe Vivien.