Stresi për Xhulin: Ndoshta ka mungesë të burrave

Dy banorët e Big Brother VIP Kosova, Stresi dhe Xhuli Nura po vazhdojnë të kenë raporte të acaruar duke hyrë në debate rreth çështjeve të ndryshme.

Reperi nga Shqipëria nuk i kursen asnjëherë deklarata për të madje nuk heziton që ato të jenë edhe në nivel të ofendimit.

Remaining Time 1:30
×

Edhe së fundmi, teksa po diskutonte me Gjonin rreth Xhulit, reperi derisa ia shpjegonte një situatë u shpreh se ajo mund të jetë ‘në mungesë të burrave’.“Më erdhi me gishta ishte duke më qorruar, më tha nuk jeni burra, jeni fmijaqa, po e diskutojmë punën e burrnisë, ndoshta ajo është në mungesë të burrave, këndej ka dhënë premtim tjetër, këndej është duke lypur burra, po e përmend shpesh këtë”, ka thënë Stresi.