Nata Prime përfundon me një performancë ‘live’ nga Pro Band dhe Ganimete Abazi – Ganja (VIDEO)

Spektakli i sotëm ka përfunduar më një atmosferë të mrekullueshme nga Pro Band dhe Ganja, të cilët interpretuan këngë ‘live’ në oborrin e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova.

Madje, edhe prezantimi i Ganes si banore e re, erdhi nga vet ajo pas performancës dhe jo siç jemi mësuar nga nikoqirët e spektaklit.

Nata e sotme e spektaklit Prime ishte e mbushur me përplot surpriza nga më të ndryshmet – për detaje të tjera, ndiqeni linkun në videon e mëposhtme.