Andi, Lugati dhe Stresi pastrojnë kuzhinën së bashku (VIDEO)

Djemtë e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, përfshirë Lugatin, Andin dhe Stresin, janë aktivizuar goxha shumë sonte në pastrimin e shtëpisë.

Thënë më saktë, treshja e lartcekur kanë pastruar kuzhinën – Lugati duke mbuluar ushqimet që kishte përgatitur Xhuli, Stresi duke fshirë me lecka si dhe Andi duke thithur pluhurat me fshesë elektrike.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.