Shiten 400 mijë kopje të librit “Spare”, të princit Harry – Klan Macedonia

Libri më i shitur ndonjëherë në Mbretërinë e Bashkuar

Kujtimet kontroverse të Dukës së Sussex-it janë shndërruar në librin jo-fiction më të shitur. Autobiografia “Spare” e princit Harry, pas botimit arriti një rekord prej 400 mijë kopjesh të shitura si tekst, format elektronik dhe format audio.

Librashitësit janë të surprizuar nga shitja e librit, i cili po i tejkalon edhe pritshmëritë më të mëdha. Të vetmit libra që janë shitur më shumë në ditën e tyre të parë janë ata me aktorin tjetër Harry Potter.

Libri shitet për 14 Paund, jo çmimi i rekomanduar me pakicë prej 28 Paund, në vende të tilla si Waterstones dhe WH Smith, si dhe në internet në Amazon.

Fansa të familjes mbretërore mësohet se kanë qëndruar në radhë deri në hapjen e dyqaneve në mesnatë, për të qenë ndër të parët që do të blinin një kopje.

“Unë nuk dua t’i them askujt se çfarë të mendojë për të, dhe kjo përfshin familjen time. Ky libër dhe të vërtetat e tij janë në shumë mënyra një vazhdim i rrugëtimit tim të shëndetit mendor”, ka thënë vetë princ Harry gjatë një interviste. Është një përshkrim i papërpunuar i jetës së tij, të mirat, të këqijat dhe gjithçka në mes.

Klan News