Makina futet në turmën e njerëzve, 5 të vdekur dhe 13 të lënduar në Guangzhou – Klan Macedonia

Policia kineze ka arrestuar nje burre që me veturë goditi një numer të kembesorëve në Guangzhou të Kinës, duke shkaktuar vdekjen e 5 personave e lëndimin e 13 tjerëve.

Ngjarja ka shkaktuar zemërim të madh publik, ku shumë e kanë akuzuar të dyshuarin se gëllimshëm ka shënjestruar qytetarët.