U vihet zjarri zyrave të NP “Parqe dhe Gjelbrime” Shkup

U vihet zjarri zyrave qëndrore të Ndërrmarjes Publike “Parqe dhe Gjelbërime”-Shkup nga një person i maskuar.

Ngjarja ka ndodhur në ora 01.00 pas mesnatës kur personi i panjohur ka lyer me benzin një pjesë të madhe të drejtorisë dhe magazinës dhe në fund ia ka vurr zjarrin.

Menjëherë kanë ardhur ekipet e zjarrfiksave të Shkupit, të cilët kanë lokalizuar zjarrin.