Xhaferi: Vetëm kështu, të bashkuar, si sonte, mund t’i çojmë punët përpara

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti i shoqëruar nga kryeparlamentari z. Talat Xhaferi, zëvendëskryeministri i parë z. Artan Grubi, ministra, zëvendësministra, deputet, drejtor dhe zëvendësdrejtor si dhe bashkëpunëtorë të tjerë sonte ka nisur takimet me qytetarë dhe aktivist partiak nga fshati Çegran i komunës së Gostivarit.

“Të kemi vesh për hallet dhe dertet e qytetarit dhe problemeve të tyre t’ju japim udhë, t’ju japim zgjidhje”, kjo është porosia e Ali Ahmeti, për çdo të përzgjedhur nga familja jonë e madhe, për shkak se vetëm kështu, të bashkuar, si sonte, mund t’i çojmë punët përpara. Jemi mbledhur këtu në vazhdën e aktiviteteve që thuajse pa ndërprerë po i ndërmarrim, duke u takuar dhe bashkëbiseduar me çdo një antar apo simpatizant të BDI-së, por edhe me çdo qytetar pa dallim, që për motive të ndryshme ka shprehur dëshirë të na kontaktojë. Jemi në rrugën e drejt dhe e gjithë kjo pa ndihmën dhe mbështetjen e juaj do të ishte një rrugë e pamundur për t’u përshkuar deri në fund. Ky është vetëm fillimi i takimeve të këtij formati që do t’i realizojms gjatë ditëve në vijim nëpër vendbanime të ndryshme komunës së Gostivarit”, ka theksuar para të pranishmëve kryetari i degës së BDI-së në Gostivar, Valdet Xhaferi.