Veprimi i Miss Universe Kosova lë publikun gojëhapur

09:33 – Sot

Roksana Ibrahimi ka përfaqësuar Kosovën në kompeticionin më të madh të bukurisë.

Në Miss Universe World, ajo ka zgjedhur që të përfaqësojë Kosovën me një ritual të veçantë dhe të lashtë të popullit shqiptar.

Roksana Ibrahimi ka përfaqësuar Kosovën në kompeticionin më të madh të bukurisë.

Në Miss Universe World, ajo ka zgjedhur që të përfaqësojë Kosovën me një ritual të veçantë dhe të lashtë të popullit shqiptar.

Duke bërë “temena” dhe me shami të kuqe mbi kokë, ajo ka lënë gojëhapur të gjithë.

Ndiqni më poshtë videon: