Stresi: Ditë të mira po vijnë, sfida të forta do të kemi (VIDEO)

Konkurrenti i programit televiziv më të ndjekur të momentit – Big Brother VIP Kosova, Stresi ka zhvilluar një monolog me veten e tij, derisa ka folur me kamerat mbi lojën e tij brenda shtëpisë.

Ai ka paralajmëruar për “sfida të forta”, ndërsa ka thënë që mendon shumë, e sipas tij kjo është arsyeja pse sonte po rri i vetëm.

“Ditë të mira do të vijnë, sfida të forta do të kemi. Për asnjë lloj çmimi në jetë nuk do të tjetërsohem. Prandaj, rri vetëm dhe mendoj shumë, veç për këtu brenda, sepse ju jashtë na shihni non-stop dhe është vlerësimi më i mirë për ne dhe vendimi juaj”, ka thënë Stresi pos tjerash.