“Babi është veteran i luftës”, Himena dhe Stresi diskutojnë për jetën e tyre -Big Brother VIP Kosova (VIDEO)

Himena dhe Stresi kanë diskutuar për pak çaste për jetën e tyre. Ajo i tregon Stresit, se babai i saj nuk iu ka lejuar fëmijëve disa gjëra, meqenëse është veteran i luftës. Por, Stresi, u shpreh i habitur, meqenëse ajo i takon një brezi të ri.

“Babi është veteran i luftës. Nuk na ka lon me mësu asnjëherë (i referohet gjuhës serbe), edhe pse ka shumë në gjeneratën time që e flasin”, thotë Himena.

Ndërkohë, ata kanë folur pak për jetën e Stresit, i cili nuk kishte dëshirë ta hapte prapë atë temë meqenëse e kanë diskutuar shumë herë në shtëpi.