Gresa dhe Blasta nisin ditën duke bërë kafe së bashku (VIDEO)

Gresa dhe banori i ri i Big Brother VIP Kosova, Blasta, e kanë filluar këtë të dielë duke bërë kafe së bashku.

Të dy banorët bisedonin për llojet e kafes dhe këngët që i dëgjuan në mëngjes.

The post Gresa dhe Blasta nisin ditën duke bërë kafe së bashku (VIDEO) appeared first on Klan Kosova.