Dietat ekstreme, Pattinson kishte ngrënë vetëm patate për dy javë

Aktori Robert Pattinson ka folur për dietën e tij ekstreme, ku në një rast pohon të ketë ngrënë vetëm patate për dy javë rresht.

“Batmani” i ri foli për  revistën ES lidhur me presionet e të humburit peshë, ku ka thënë që e ka provuar secilën metodë që të bien ë mendje, pëpros konsistencës.

“Kam provuar gjithçka që ju bie ndërmend, të gjitha përpos konsistencës,” ka thënë Patitnson.

“Njëherë kam ngrënë vetëm patate p[ër dy javë, si detoks. Vetëm patate të ziera dhe kripë rozë të Himalajeve. Duket si pastrim…ju definitivisht që humbni peshë. Kam provuar njëherë edhe keto.”