Lugati sonte bëhet pjesë e mbrëmjes Prime

Gjon Karrica sonte bëhet pjesë e mbrëmjes Prime.

Pas shqetësimeve që ka pasur tash e disa ditë, Lugati është në gjendje super të mirë dhe sonte i bashkohet mbrëmjes.

Artisti i cili rrëmbeu zemrat e mijëra shqiptarëve do të flasë sonte për shumëçka dhe ju mos e ndryshoni kanalin.

Klan Kosova dhe Art Motion ju pret në orën 21:00 për gjithçka që ju ka humbur në këto ditë.