Rrezarta Shkurta nxjerr gjoksin, krahason veten me Rozafën

Rezarta Shkurta, e cila vazhdon të identifikohet për publikun shqiptar si këngëtare është mjaft aktive në rrjetet sociale.

Rezarta Shkura dhe partneri i saj Ermal Hoxha ndodhen me pushime në ishujt Maldive nga ku ka ndarë edhe foto provokuese.

15:21 – Sot

Rezarta Shkurta, e cila vazhdon të identifikohet për publikun shqiptar si këngëtare është mjaft aktive në rrjetet sociale.

Rezarta Shkura dhe partneri i saj Ermal Hoxha ndodhen me pushime në ishujt Maldive nga ku ka ndarë edhe foto provokuese.

Në njërën pre tyre Rezarta pozon gjysmë topless, por njësoj sa foto vënemdjen e ka marrë edhe përshkrimi i saj.

“Desha ti shpjegoja Maldivjotëve kush eshte Rozafa te ne”, shkruan Rezata Shkurta.