Stresi sërish surprizohet nga qielli (VIDEO)

Stresi është surprizuar sërish nga qielli.

Sot, mbi shtëpinë më të famshme në vend fluturoi parashuta me një fotografi të reperit mbi të cilën shkruan: “Mos u dorëzo Stresi, jemi me ty. Shihemi në finale”

Kjo befasi e gëzoi dhe emocionoi shumë artistin i cili fishkëllente pasi e pa.

Ndiqni momentin.