Shkup, shqiptohen 148 gjoba në trafik

Në territorin e qytetit të Shkupit dje janë shqiptuar gjithsej 148 gjoba, në mesin e të cilave për vozitje të shpejtë 17, për vozitje pa patent shoferi 10, ndërsa janë shqiptuar dhe 12 sanksione për kalim në semafor të mbyllur.

Nga MPB-ja njoftojnë edhe për 14 sanksione për përdorim të celularit gjatë vozitjes, pesë masa për vetura teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara si dhe katër sanksione për vozitje nën ndikimin e alkoolit.