“Çka do të ndodhë?”, Stresi dhe Vivien kuriozë për sonte (VIDEO)

Vivien dhe Stresi, kanë bashkëbiseduar për gjërat që mund të ndodhin në spektaklin e sotëm.

“Çka do të ndodh?”, ishte pyetja që Vivi ia drejtoi Stresit. Ky i fundit i tha se sonte do të bëhet “nami”.

“Nami i zi sonte, le të bëhet çka të bëhet. Tash jam bërë si kamerë lëviz, herë andej herë këndej”.

“Nuk jam duke e pasur më problem”, ka thënë Stresi.

Në nominim këtë javë janë Stresi, Juliana, Mbresa dhe Gresa. Në Prime, pritet të largohet njëri prej këtyre banorëve.

Ndryshe, formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.