Bruno dhe Artani, të parët që marrin tretmane nga “Fresh Look Aesthetics” (VIDEO)

Qendra estetike “Fresh Look Aesthetics” sot i ka filluar t’i bëjë tretmanet për të gjithë banorët e shtëpisë më të madhe në vend.

Të parët që filluan të kenë shërbime janë Bruno dhe Artani.  Artani mori një tretman për fytyrë, ndërsa Bruno për trup.

“Fresh Look Aesthetics” do t’iu ofrojë banorëve shërbime gjatë tërë ditës, ku do të jenë të ndarë në grupe nga dy persona.

Banorët e shtëpisë më të madhe do të kenë mundësinë të përzgjedhin vet shërbimin që dëshirojnë.

“Fresh Look Aesthetics” ofron shërbime të fytyrës dhe trupit, duke përfshirë depilim me laser, pastrim profesional të fytyrës, shkrirje dhjami dhe formësim i muskujve me pajisje.

Ndryshe, formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.