“A i njeh vampirët e natës?”, Vedati flet për një kamerë të fshehtë (VIDEO)

Vedati u ka treguar sot banorëve në oborr të Big Brother Vip Kosova një histori të kamerës së fshehtë që ia kishte bërë një qytetari.

Ai tha se e kishte frikësuar një student duke e pyetur se: “A i njeh vampirët e natës?”.

Derisa në fund, Vedati deklaroi se i kishte thënë se është kamera e fshehtë.

Ndryshe, formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.