“Unë po dal kriminele”, çka po flet Mbresa? (VIDEO)

Mbresa ka shprehur një “shqetësim” derisa ka diskutuar me Atdheun dhe Melisën gjatë orëve të vona të natës së mbrëmshme.

Ajo tha se dikush po ia merr furçat e dhëmbëve tash e 4 herë, megjithatë ajo tha se kjo po i bëhet për ta provokuar.

“Unë po dal si kriminele”, thotë ajo ndër të tjera.

Ndiqni diskutimin për të kuptuar se për çka po bëhet fjalë.

Ndryshe, formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.