Arrestohen disa persona për marihuanë në Tetovë

Pjesëtarë të policisë së Sektorit të Punëve të Brendshme-Tetovë, dje (30-janar) rreth orës 20:50, në parkun në rrugën “JNA” në Tetovë, kanë privuar nga liria personat R.R. (21) dhe M.R. (20) nga Tetova, si dhe K.G. (22) nga Republika e Kosovës, pasi që gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetur marihuanë dhe një dërrmues.

Tre personat janë ndaluar në Stacionin Policor Tetovë për sqarim dhe dokumentim të rastit, pas së cilës do të përgatiten parashtresat përkatëse.Ts