Bruno lexon zarfin, kjo sfidë priti banorët për të pasur rrymë (VIDEO)

Bruno sot ua ka lexuar banorëve të tjerë të Big Brother Vip Kosova sfidën të cilën kishin për ta bërë.

Sfida e tyre zgjati për 10 minuta dhe ka të bëjë me energjinë.

Banorët që do të luanin lojën u përzgjodhën nga Getinjo, i cili është në rolin e Spiderman-it.

Ndryshe, formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.