143 gjoba në Shkup, 14 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 143 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 14 për tejkalim të shpejtësisë, 14 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 16 gjoba iu shqiptuan këmbësorëve, shkruan Alsat.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 5 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 9 të tjera për kalim në të kuqe në semaforë.