“A shumë të pëlqen Bruno, si person?”, Juli – Himenës (VIDEO)

Juliana sot e ka pyetur Himenën se a e pëlqen Brunon si karakter: “A shumë të pëlqen Bruno, si njeri? Me të vërtetë e kam, është shumë person i mirë”.

Kjo pyetje e Julit nuk mbeti pa përgjigje nga Himena, e cila tha se Bruno i pëlqen si person, sipas saj, është njeri i mirë.

Për më shumë ndiqni videon.

Mos harroni, formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.