Vedati tregon një histori ‘virale’ vjedhjeje, banorët shokohen nga rasti (VIDEO)

Gjatë mbrëmjes së sotme, përderisa banorët e Big Brother VIP Kosova ishin duke qëndruar në oborrin e shtëpisë së “Vëllait të Madh”, ata kanë biseduar duke treguar ngjarje interesante nga jeta e tyre jashtë kësaj aventure televizive.

Kësisoj, edhe Vedati ka treguar një histori vjedhjeje të ndodhur një ditë para se ai të bëhej pjesë e BBVK-së, ndërsa protagoniste të ngjarjes ishin disa gra.

Ai ka treguar se fotografia e tyre është bërë virale, ndërsa banorët, përfshirë Artën, Artanin dhe Himenën kanë reaguar të shokuar nga ngjarja në fjalë.

Për të ditur më saktësisht se për çfarë e ka fjalën Vedati, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.