Greta Maskuti lanson koleksionin e veshjeve vjeshtë/dimër (VIDEO)

Dizajnerja Greta Maskuti, ka lansuar koleksionin e saj të ri vjeshtë/dimër, “ERA”, e cila përbëhet nga pallto të ndryshme, me cilësi dhe ngjyra të përshtatshme me kohën.

Ideja mbi këtë koleksion lindi nga thjeshtësia që mund të krijosh me to, me rroba të rehatshme brenda tyre, palltot ruajnë pamjen unike të të gjithë  veshjes.

Për më shumë, kuptoni nga intervista e Maskutit për Ora 7.