Vedati për Stresin: Nuk është penalizim nëse i thua dikujt ‘stop’, nëse ai person bën “thirrje të rrejshme” (VIDEO)

Gjatë darkës të banorëve të nominuar, as Vedati nuk iu ka shpëtuar pyetjeve pikante.

“A mendon që krisja me Stresin do të penalizojë?”, ka qenë një ndër pyetjet drejtuar atij.

“Nuk mendoj që është krisje përkundrazi është shumë njerëzore. Ai moment me Stresin që unë kam folur shumë sinqerisht me të, kështu që nuk është penalizim është sinqeritet, dhe nëse dikush bën një ‘thirrje të rrejshme’ me i thënë ‘ngadalë pak’”, ka thënë Vedati pos tjerash.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.