Vedati i përshëndet “Dardanët” (VIDEO)

Vedati e ka përshëndetur grupin e tifozëve të Kombëtares së Kosovës, “Dardanët”.

Ai i ka treguar Dafinës dhe Gresës për disa projekte që i ka punuar me “Dardanët”.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.

 

The post Vedati i përshëndet “Dardanët” (VIDEO) appeared first on Klan Kosova.