Vedati luan me drita derisa i ka dorëzat në duar akoma (VIDEO)

Vedati është duke e vazhduar sfidën e “Vëllait të Madh” për të bartur dorëzat e boksit.

Ai sot luante me dritat e abazhurit që është i vendosur në tavolinën e bukës në Big Brother Vip Kosova.

Derisa luante dritat u fikën, kjo i shkaktoi panik atij Julianës dhe Mbresës.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.