Xhuli përplaset me Stresin: Ti kuptohu me gruan tënde nëse mundesh (VIDEO)

Xhuli dhe Stresi kanë pasur sërish një përplasje me njëri-tjetrin.

Stresi e ka ngacmuar Xhulin, duke i thënë se me Atdheun kuptohet edhe pa folur.

“Kuptohem pa folë unë me të, vetëm me sy”, është shprehur Stresi për Atdheun.

Ndërkaq, si kundërpërgjigje për këtë, Xhuli i ka thënë se më mirë është të kuptohet me gruan e tij.

“Ti kuptohu me gruan tënde nëse mundesh”, është shprehur Xhuli.