Banorët vallëzojnë me këngën “Hajde luj qyqek” (VIDEO)

Ndonëse javë më parë banorët e Big Brother Vip Kosova e patën sfidë vallëzimin me këngën “Hajde luj qyqek”, ata edhe sot ia hedhën valles, por me dëshirë.

Derisa një pjesë e madhe e banorëve të BBVK-ës ishin jashtë u lëshua kënga “Hajde luj qyqek”, dhe ata menjëherë filluan të vallëzonin bashkë.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.