Nis nata Prime e shtëpisë më të madhe në vend me një super spektakël

Ka nisur spektakli i natës së sotme Prime i Big Brother VIP Kosova.

As sonte nuk do të mungojnë befasitë dhe një super shou.

Sonte shtëpisë së madhe të vendit do t’i rikthehet një prej ish-banorëve më të dashur, të cilit iu desh ta linte lojën në gjysmë për shkak të problemeve shëndetësore, por se si do të kthehet ai e kuptoni në këtë super Prime.

Sonte, si çdo të hënë, banorët do të nominojnë njëri-tjetrin.

Prime-n e sotëm mund ta ndiqni ekskluzivisht në ekranet e Klan Kosova dhe ArtMotion.