Shqipëria rrit kontributin e saj në KFOR

Shqipëria e ka rritur kontributin e saj në misionin paqëruajtës të NATO-s në Kosovë.

Kështu bëri të ditur presidenti i Shqipërisë Bajram Begaj.

Ai theksoi se Shqipëria do të jetë krah Ukrainës.

“Shqipëria mbetet e angazhuar në misione dhe operacione të NATO-s, ka rritur kontributet për vitin 2023 në KFOR, dhe është e gatshme për rritjen e tyre nëse do të jetë e nevojshme. Shqipëria qëndron në krah dhe do vijojë të mbështesë Ukrainën”, tha Begaj.