Vedati: Thonë se një dhëndër i mirë është si një djalë (VIDEO)

Vedati i ka thënë Mbresës se kur një burrë sillet mirë me gruan e tij, atë e duan edhe familja e saj.

“Thonë se një dhëndër i mirë është si një djalë”, ka thënë Vedati.

Për më shumë ndiqni videon më poshtë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.