Kush kë nominoi sonte? Zbuloni listën e plotë të nominimeve

Konkurrentët e Big Brother VIP Kosova gjatë spektaklit të sotëm Prime të ftuar një nga një në dhomën e rrëfimeve, kanë zhvilluar procedurën e nominimeve.

Kësisoj, secili prej tyre ka nominuar dy banorë nga kasti aktual bashkëngjitur me dy arsye.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.

Të nominuar këtë javë përveç Vivien dhe Dafinës, janë edhe: Mbresa, Xhuli, Andi, Stresi dhe Vedati.

Ndërkaq, lista e nominimeve ka shkuar si vijon më poshtë.

Mbresa ka nominuar Artën dhe Artanin.

Bruno ka nominuar Mbresën dhe Blastën.

Gresa ka nominuar Xhulin dhe Mbresën.

Blasta ka nominuar Xhulin dhe Stresin.

Arta ka nominuar Melisën dhe Brunon.

Stresi ka nominuar Mbresën dhe Xhulin.

Dafina ka nominuar Xhulin dhe Mbresën.

Artani ka nominuar Xhulin dhe Mbresën.

Vivien ka nominuar Xhulin dhe Mbresën.

Andi ka nominuar Mbresën dhe Brunon.

Xhuli ka nominuar Andin dhe Gresën.

Melisa ka nominuar Xhulin dhe Mbresën.

Vedati ka nominuar Andin dhe Stresin.