Restorant “UDA” u shtron një super darkë ‘nysave’ (VIDEO)

Pas përfundimit të spektaklit Prime të Big Brother VIP Kosova, konkurrentët e këtij formati televiziv kanë vazhduar të shijojnë një super darkë të përgatitur nga restorant UDA.

Specialitete nga më të ndryshmet janë servirur mbi tavolinë enkas për ‘nysat’, ndërsa ata kanë vazhduar të diskutojnë rreth natës së sotme Prime.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.