Alarm për bombë, evakuohet Qendra Tregtare “East Gate”

Në qendrën tregtare “East Gate Mall” në Shkup është raportuar për një bombë. Policia ka evakuuar të gjithë qendrën tregtare dhe të gjithë punonjësit derisa janë duke vazhduar kontrollet.

Kjo nuk është hera e parë që kërcënohet një qendër tregtare.