Xhuli: Nga grackat e Stresit kanë dalë njerëzit nga këtu një nga një, hallall i qoftë (VIDEO)

Banorët e Big Brother VIP Kosova, Xhuli dhe Stresi kanë vazhduar të komentojnë rastin e prankut të tufave të flokëve, ku ky i fundit tentoi “të ngjallë frikë se në shtëpi po bëhet magji e zezë”.

Xhuli ka thënë, se pikërisht ky rast e ka penalizuar Shotën për të ndërprerë aventurën e saj brenda BBVK-së.

“Aty shota pastaj ka folur për mua se kinse kam shkuar te hoxha e kam shkruar, për shkak të prankut të Stresit. Por, ka pasur plot raste, së ky veç i ka qitë grackat edhe kanë dalë njerëzit një nga një, hallall të qoftë”, i ka thënë Xhuli pos tjerash Stresit.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.