Andi: Mbresën dhe Xhulin nuk i thumboj, ju them fakte që kanë dalë që nga dita e parë (VIDEO)

Banorët e nominuar të formatit televiziv Big Brother VIP Kosova, në darkën e shtruar enkas për ta, u janë përgjigjur pyetjeve të ndryshme.

“Ti dukesh djalë që je i mirë dhe i edukuar dhe ke respekt për femrat. Persë nuk lë rast pa thumbuar Mbresën dhe Xhulin?”, ka qenë një pyetje drejtuar Andit.

Andi opinionet e tij karshi dyshes Mbresa-Xhuli i ka quajtur “fakte” dhe jo “kunja”.

“Nuk kisha me thënë thumba, janë fakte çfarëdo që flas në raport me Mbresën dhe Xhulin, asnjëherë pa arsye, gjithmonë i them me delikatesë ato fakte, jo thumba”, ka thënë Andi.

“Thumba që janë fakte, që janë shumë të sakta qysh nga dita e parë e deri më tash fjalët e mia kanë dalë, edhe Mbresa prej kur ka hyrë e ka treguar edhe kjo vetën”, ka shtuar ai, pos tjerash.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.