Kjo ishte sfida 60 sekondëshe për banorët nga Interex (VIDEO)

Banorët sot janë sfiduar nga Interex.

Andi ka qenë banori i cili ka lexuar zarfin i cili tregonte lojën e re prej 60 sekonda.

Për këtë lojë, të gjithë banorët u desh të vishnin bluza të kuqe mbi të cilat shkruante “Interex”.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.