Mbresa dhe Xhuli e akuzojnë Brunon se po e mbanë anën e Stresit (VIDEO)

Në një diskutim në oborrin e shtëpisë së “Vëllait të Madh”, Mbresa dhe Xhuli e kanë akuzuar Brunon se po mbanë anën e Stresit.

Por, Bruno nuk e ka pranuar akuzën e dyshes, ndërsa ka thënë se nuk e mban anën e askujt.

“Ja mbaj vetëm anës time. Më tregoni vetëm një rast kur unë e kam dëgjuar Stresin të ketë folur diçka gabim dhe nuk ia kam thënë. Sot, qa t’i thoja unë Stresit, unë i them ‘hajde ha dhe po ha nga dora e saj’, por unë nuk jam pesë vjeç”, ka thënë pos tjerash Bruno në përgjigjen e tij për Mbresën dhe Xhulin.

Por, çfarë saktësisht i thanë dyshja, Brunos? Këtë e kuptoni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.