Rrihet kamarierja në Tetovë pasi refuzoi ta shërbejë personin që e ka ngacmuar!

Me datë 07.02.2023 rreth ora 14:30 personi N.B. ka sulmuar 24 vjeçaren J.K. e cila ka qenë në vendin e punës në një nga kafeteritë afër Komunës së Tetovës!

Personin N.B. disa ditë më parë viktima e ka shërbyer, por N.B i është drejtuar me fjalë banale të punësuarës. E njëjta e revoltuar nuk ka dashur që më ta shërbej personin N.B! Teksa ditën e sulmit, viktima nuk ka shkuar që ta shërbej personin N.B., ai revoltohet dhe fillon ta gjuaj me fjale, ku më pas e tërheq për floke dhe e fillon ta godasë edhe me grushta!

Policia e Tetovës po e heton rastin!