Andi drejtuar Mbresës: Ti je banorja më e dobët e kësaj shtëpie, me shpifje nuk mund të ecësh (VIDEO)

Gjatë darkës të banorëve të nominuar të Big Brother VIP Kosova, një përplasje ka ndodhur edhe mes Andit dhe Mbresës.

Andi e ka cilësuar Mbresën si “banoren më të dobët në shtëpi”.

“Ti je banorja më e dobët e kësaj shtëpie, ti si një piun me strategji të ‘Bobby Fischer’. Me shpifje e gënjeshtra nuk mundesh me ecë askund, as ti e as Xhuli. Arsyeja pse nuk mundet me u arsyetua Mbresa është se gënjeshtrën nuk mundesh me arsyetu”, ka thënë Andi pos tjerash.

Por, si i replikoi Mbresa atij? Këtë e kuptoni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.