Mbledhje e Komisionit kuvendor për Mbikëqyrje të Punës së ASK-së dhe Agjencisë së Zbulimit

Komisioni kuvendor për Mbikëqyrjen e Punës së Agjencisë për Siguri Kombëtare (ASK) dhe të Agjencisë së Zbulimit sot do të mbajë mbledhje.