Stresi i frikësuar pasi pa një ëndërr të çuditshme (VIDEO)

Stresi ka parë një ëndërr nga e cila është frikësuar.

Ai i ka treguar Artanit çka ka parë, madje tha se do të kërkojë të futet në dhomën e rrëfimeve për të pyetur nëse gjithçka jashtë është në rregull.

Ndiqni bisedën e plotë në videon më poshtë.

Formatin televiziv Big Brother VIP Kosova mund ta ndiqni në platformat: ArtMotion, Kujtesa dhe NimiTV.